Podziel się wrażeniami!
ja miałem jeszcze dzisiaj problemy z loginem
ale jest już wszystko ok
witam wszystkich http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif
Dobry
a myślałem że wczoraj to tylko mi tak wariował net... powiedzcie czy to już tak na zawsze zostanie że wszystko kojarzyć mi się będzie z foto... wczoraj byłem na imprezce włączyli lampę stroboskopową a ja przy pierwszym błysku już zastanawiam się jakby zsynchronizować ją z aparatem...
Michał to się da wyleczyć. Jutro pokażę Ci jak.
powiedzcie czy to już tak na zawsze zostanie że wszystko kojarzyć mi się będzie z foto...
doslav napisał(a):
Odnośnie problemów forumowych jeszcze. Coś się paskudnego dzieje z "software do sony alfa 350". Na głównej (Lustrzanka A300 / A350) temat zatrzymał się na 8 odpowiedzi. Po wejściu widać następne posty (ostatni chyba krisa) ale po powrocie cały czas pokazuje "nowe posty". Pokrętnie wytłumaczone ale mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi![]()
faktycznie jest problem ale zawsze można użyć opcji "oznacz tematy jako przeczytane" i problem znika
Co nie zmienia faktu, że jest poruha forum (czes. awaria - żeby nie było )... Nie w tym rzecz, żeby się czepiać tylko jeśli coś nie działa jak należy to zaraz spowoduje następne problemy. Prawa Murphy'ego w informatyce są bezlitosne. Choć faktycznie - na to nie wpadłem... Irytująca niebieszczyzna zniknęła. Dzięki
halo halo co tak cicho ...
paulina napisał(a):
halo halo co tak cicho ...
kris nie mogles na dzisiaj tez ladnej pogody zamowic? przez ulewe utknalem w laboratorium...
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu