Podziel się wrażeniami!
doslav napisał(a):
paulina napisał(a):
halo halo co tak cicho ...
Najlepiej...![]()
Nakrzyczeć, nakrzyczeć i... zniknąć.
![]()
kris nie mogles na dzisiaj tez ladnej pogody zamowic? przez ulewe utknalem w laboratorium...
paulina napisał(a):
![]()
oj na chwilkę
oj tylko godzinka pilny wyjazd Miałam
Ja też niedługo muszę się urwać... Coraz częściej trzeba moją babinkę odbierać z pracy. Co prawda spacerkiem do domu (żadne tam samochody czy autobusy) ale ponieważ jest ponadgabarytowa (z każdym dniem bardziej ) - potrzebuje już pilota na trasie
Ale co tam! Najważniejsze, że jest to całkowicie pozbawiony funkcji "marudzenie" model
Ja też sie niedługaśno zerwe muszę spakować dzieciaczki i zaczac pakowac Swoje zapasiki
Żadne to pewnie pocieszenie ale ja też muszę jutro ciut wcześniej niż główne (katowickie) siły wyruszyć. Takie mam fantastyczne połączenie
A Ty tak z marszu jutro? Mam nadzieję, że jesteś z tych co mogą spać w środkach transportu Bo w formie trza być...
doslav napisał(a):
Żadne to pewnie pocieszenie ale ja też muszę jutro ciut wcześniej niż główne (katowickie) siły wyruszyć. Takie mam fantastyczne połączenie
![]()
A Ty tak z marszu jutro? Mam nadzieję, że jesteś z tych co mogą spać w środkach transportuBo w formie trza być...
paulina napisał(a):
ja z tych twardzieli 48 h na nogach i nic (dzieci mnie nauczyły)
ale zapomniałeś dodać że czeka cie powtórka na jesieni powodzenia
przyda sie....
Ps tak spytam z ciekawości gdzie jutro bedziesz z małżonką czekać bod parkiem czy na dworcu...na elite z Katowic
Trudno jest mi teraz orzec
Zależy o której dokładnie dojadę do Ustronia (bo z autobusami to wiadomo jak jest) a dalej to już telefony ewentualnie... Chyba, że będę na tyle wcześnie, że jeszcze spacerek po Ustroniu (bo dawno nie byłem) i pod park...
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu