Join now - be part of our community!

Tell me what it involves

Alexsey1
Visitor

Tell me what it involves

Всем привет . Мой XZ2 начал жить своей жизнью . При работе с приложениями или с интернетом или просто в режиме ожидания ни с того ни с сего перестаёт воспринимать прикосновения и нажатия на кнопки ,зависает . Причём звонки мне идут но я их не вижу и не слышу, просто чёрный экран. Чтобы запустить телефон приходится принудительно перезагружать нажатием на кнопку включения и звука одновременно.  он запускается но может опять зависнуть при включённом экране и не реагировать . Батарея при этом разряжается быстрее ,минут за пять такого зависания может до 30 % потерять заряда. Может кто сталкивался с такой работой телефона. И как исправить ,может кто подскажет 

Hello . My XZ2 began to live my life. When working with applications or with the Internet or just in the standby mode, for no reason it ceases to perceive touching and pressing the buttons, hangs. And the calls go to me but I can not see them and can not hear them, just a black screen. To start the phone you have to force reboot by pressing the power button and the sound at the same time. It starts but can again hang when the screen is on and do not respond. The battery is discharged faster, it can take up to 30% of the charge to lose up to five minutes. Can anyone come across such a phone work. And how to fix it, who can tell

GT

0 REPLIES 0