Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry , próbuje połączyć ze sobą te dwa urządzenia i jakos mi się nie udaje , proszę was o pomoc , czy jest to wogole możliwe ? Narazie próbuje przez HDMI , czy kabel optyczny jest niezbędny? Dziękuję za pomoc.
Wydaje mi się że wystarczy wziąć instrukcję obsługi soundbara i powinno pójść gładko, natomiast czy optyk jest niezbędny? Nie nie jest niezbędny ale w moim przypadku stał się zbawieniem żeby uzyskać głos z głośników i słuchawek jednocześnie.
Problem jest taki że w poprzednim tv Samsunga , podpiąłem soundbar przez HDMI i odrazu działał . Tutaj robię różne kombinacje i ***** zbita . Gdy daje tryb tv na soundbarze to piszę tv request i nic się nie dzieje.
Jeżeli w soundbara masz wybrane źródło dźwięku HDMI to trzeba by zerknąć w ustawienia audio w telewizorze, może tam coś przeoczyłeś.
własnie siedzę już drugi dzień i szukam własnie co tu zmienić i nie mogę sobie poradzić .
Po bluetooth też próbowałeś?
Próbowałem też nic , ale okazało się że źle wpielem HDMI do soundbar i teraz mogę już przez tv konfigurować . Dodaje jako urządzenie audio tv pokazuje że puszcza przykładowa muzykę . Ale nic nie słychać niestety . Błąd kabla albo ustawień Audio jest komunikat. Próbowałem na kablu z ps5 też nie działało więc chyba to nie wina kabla.
Dziwne, wygląda na jakieś złe ustawienia audio. Jednak nie podpowiem Ci nawet jak ja mam ustwione bo mam podłączone optykiem.
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu