- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Netflix
Cześć!
Czy w związku z wejściem Netflix do polski można będzie kożystać z dedykowanych aplikacji w tv lub bdb?
Mnie, w szczególności interesuje, KDL-40NX720 i BDV-E780W?
/Jakub
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Czy tkos mógłby mi powiedzieć dlaczego niemam Netflix w KDL-50W829B zarejestrowałem tv zrobiłem aktualizację i nadal brak.
Pilot posiada dedykowany przycisk Netflix ale jak naciskam pisze funkcja niedostepna
Ok diała powiedzcie czy muszę odrazu zapłacić czy jest możliwoć oglądania jakiś czas darmowo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Co masz napisane po angielsku? Jest miesiąc gratis podobno 🙂
Najlepiej wejść na stronę netflixa i tam masz lepsze ustawienia. Ja wybrałem plan za 12euro bo jest ultra HD. 52zl to nie majątek 🙂 ważne by było ciekawie i po polsku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cytuje z FB Netflixa
Ok to jeszcze raz, bo pytania często się pojawiają. Po kliknięciu w poniższy link (jeśli mace aktywne konto) wyświetlą Wam się wszystkie pozycje z polskimi napisami.
1 - Pozycje cały czas są uaktualniane o napisy.
2 - Katalog będzie się zwiększał.
3. - Aplikacje na Smart TV, Tizen etc. będą się pojawiać.
4. - Strona będzie przetłumaczona na język polski.
5 - Płatności również będą się wyświetlać w naszej walucie.
Nie pytajcie plz kiedy, bo nikt nie posiada takich informacji na daną chwilę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zapytałem serwis Sony o Netflix w moim (starszawym) telewizorze i otrzymałem następującą odpowiedź:
Szanowny Panie,
dziękuję za kontakt z firmą Sony.
W odpowiedzi na przesłaną wiadomość, na tę chwilę nasi technicy pracują na uruchomieniem aplikacji na naszych telewizorach.
Proszę o sprawdzanie na stronie internetowej Pomocy Technicznej Sony.pl dla danego modelu telewizora.
Zatem, jest jeszcze nadzieja...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A czy mozesz powiedziec gdzie pisales ze odpowiedzieli Tobie?
Na jakis adres mailowy, czy formularz kontaktowy? Moglbys podac link?
Ja mam nieco inny problem i tez moze zglosze go bezposrednio. Tylko gdzie pisac?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Skorzystałem z formularza kontaktowego: http://services.sony.pl/support/pl/contacts/email
Trzeba później jeszcze przejść przez podchwytliwe pytanie w stylu: "Czy na pewno chcesz wysłać tę wiadomość?", ale ostatecznie jest to możliwe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Coś tam faktycznie robią, wczoraj dodali aplikację Netflixa do odtwarzacza BluRay BDP-S490 .. czekam na 40NX720 bo Netflix w US jest na nim dostępny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No właśnie to jest najbardziej interesujące, że w innych krajach aplikajca jest i działa. Netflix i tak nie udostępnia dużo treśći w naszym języku, więc aplikacja z USA mogłaby na razie działać i obsługiwać nasz kraj.
Ja tego nie ograniam 😕 A już na prawdę nie rozumie dla, czego ludzie od PR nie zrobią strony z informacją, które modele wspierają NEtflix i jej nie aktualizują wraz z pracami nad następnymi modelami.
Druga rzecz, że to co udostępnił netflix to jakiś żart, a opłata w wysokości 10€ to wręcz naciąganie. Do lutego mam za darmo, jeżeli się nie poprawią to rezygnuję. (A taki szczęsliwy byłem :--/)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
czy informacja o braku dodania Netflixa do telewizorów Sony sprzed 2012 roku jest pewna. Czy mógłbyś podać źródło tej informacji,
pozdrawiam
- « Poprzedni
- Następny »
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu