Podziel się wrażeniami!
Witam
mam problem z DNLA pliki mkv WMS przesyła płynnie tylko do rozmiarów ok. 4GB wina routera? mam d-linka w standardzie G czy tu jest problem? czy router w standzardzie N rozwiąze problem ?
PS. pliki do 4 GB przesyła praktycznie bezstratnie audio 5.1 optyczny z TV do Amplitunera +napisy
Myślę że to wina telewizora który nie obsługuje większych pików przez USB pewnie po LAN-ie też nie.
Witam
chyba nie do konca z tą wielkością plików bo 8GB i wiecej tez pojdzie tyle że przycina
próbuje odpalic PS3 media server ale lipa nie widzi napisów (windows7) ma ktoś jakis patent na to ?
Pozdrawiam
A mają tą samą nazwę co film?
A mają tą samą nazwę co film?
Jeśli chodzi o przycinanie przy odtwarzaniu to jest jeszcze możliwość, że komputer nie wyrabia przy transkodowaniu dużych plików. Możesz podać konfiguracje komputera?
Ravi napisał(a):
Jeśli chodzi o przycinanie przy odtwarzaniu to jest jeszcze możliwość, że komputer nie wyrabia przy transkodowaniu dużych plików. Możesz podać konfiguracje komputera?
A z jakiej wersji PS3 MS korzystałeś? U mnie bez problemu wysyła pliki mkv, do tego napisy mogą być oddzielnie. Komputer mam słabszy niż Twój. Możesz spróbować podłączyć kablem sieciowym telewizor z kompem i spróbować na takim połączeniu odpalić filmy. Pozwoli to wyeliminować router (chociaż bardziej prawdopodobną wersją wydaje się problem z oprogramowaniem).
Tu masz opisaną konfiguracje PS3 MS:
viewtopic.php?f=230&t=7167
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu