- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Smurzenie czerni w Sony KDL55W809C
Witam.
Mam prosbę do uzytkowników którzy posiadaja tv sony 809C.
Czy zaobesrwowaliscie u siebie smurzenie czerni ,,różem" na koncówkach ,najlepiej to widać na twarzach ludzi którzy maja czarne włosy wtedy ta ,,czerń z włosów ": spływa aureolą rózu gdy osoba się poruszy a najlepiej jak ,,osoba" skacze wtedy te końcówki na krawędzi włosów smurzą na różowo przechodząc na twarz. Nie mam narazie żadnego filmiku,ale jak ktoś chce sprawdzić to prosze wejść na yoytube i wpisać ,,lody boys" ( taki przykład znalazłem żeby ktos potwierdził). Jest tan pani która kręci ,,tyłeczkiem" w czarnym bikini i w tym filmiku ( przynajmniej u mnie w tv) widać jak końcówki koloru czarnego bikini spływa różem na ciało ,,panny".Mam też 50W829 i na nim praktycznie nie mozna wyłapać tego smużenia choć ma tylko 800,a 809C ma szybkosć 1000.Prosił bym o sprawdzenie czy to jest wada lub czy jest tak u wszystkich uzytkowników tv,bo nie wiem czy zgłaszać to serwisowi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękujemy za wiadomość. Przekazaliśmy Twoje pytanie naszemu zespołowi trenerskiemu.
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Aby zniknęła różowa poświata wystarczy przestawić w ustawieniach telewizora tryb "Motionflow" na tryb "Standard". Najprawdopodobniej ustawiony został tryb Płynny. Nie ma potrzeby zgłaszać tego do serwisu.
Mamy nadzieję, że pomogliśmy
Pozdrawiamy,
Zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam.
Próbowałem już różnych ustawień na ,,motionflow" i dalej jest to samo!!
Obecnie mam te upłanniacz wyłączony całkowicie i troszkę mniej smuży ,,czerń różem" ale smuży i jest to zauważalne.Obecnie jest wgrane najnowsze oprogramowanie ,,PKG3.865".
W tv sony 829B nie smuży na zadnym z ustawień ,,upłynniacza" a przynajmnie nie jest to zauważalne w takim stopniu jak na W809C ,choć w katalogu ma 800hz a 809C 1000hz..
Pozdrawiam
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu