Podziel się wrażeniami!
Cześć,
Mam problem z projektorem VPL-EW295. Od pewnego czasu podczas wyświetlania obrazu cały czas na ekranie wyświetla się napis SONY VPL-EW295, który cały czas zasłania fragment wyświetlanego obrazu.
Czyszczenie filtrów nie pomogło.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem jak poniżej na zdjęciu? Problem występuje niezależnie od wersji systemu.
Będę wdzięczny za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Cześć!
Ktoś prawdopodobnie włączył wyświetlanie modelu projektora w Menu. To nie ma nic wspólnego z filtrami.
Sprawdź może w menu Function ustawienia CC Display, czy StartUp Image - wszystko powinno być off.
Sprawdź też menu Information - tam jest możliwe włączenie informacji o modelu projektora.
W Menu Operation jest opcja do wyłączenia wyświetlania statusów.
Generalnie trudno mi pomóc jak nie mam projektora przed sobą. Bazuję tylko na instrukcji angielskiej.
Cześć!
Ktoś prawdopodobnie włączył wyświetlanie modelu projektora w Menu. To nie ma nic wspólnego z filtrami.
Sprawdź może w menu Function ustawienia CC Display, czy StartUp Image - wszystko powinno być off.
Sprawdź też menu Information - tam jest możliwe włączenie informacji o modelu projektora.
W Menu Operation jest opcja do wyłączenia wyświetlania statusów.
Generalnie trudno mi pomóc jak nie mam projektora przed sobą. Bazuję tylko na instrukcji angielskiej.
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu