Podziel się wrażeniami!
Witam.
Będę tu wrzucał różne zdjęcia, róznych obiektów i osób.
Na wejście kilka zdjęć z moją najwierniejszą modelką.
To kolejny strzał, z szufladki. Lato, niedziela, spać nie mogłem, modelek o 5 nie miałem pod ręką akurat, więc powstały wschodniosłoneczne krajobraziki. Teraz jednen, jeśli się spodobaja... to się coś znajdzie:]
Też czasem spać nie mogę ale wschodziki ta mam zasłonięte... Musiałbym tyłek ruszyć na zewnątrz a taki znów bezsenny to ja nie jestem
Zdjęcie bardzo sympatyczne i podobające się - jak masz więcej to oczywiście, że zapodawaj!
101. ten fiolet z różem mnie urzekł
Piękne kolorki
Ładne kolory kolory
Wrzuć coś jeszcze
Kolorki przednie
Wschodzik bardzo przyjemny
co do 100tki wszystko już napisane, ja napisze tylko, że mało milenijkowy strzał http://klubkm.pl/forum/images/smilies/rotfl.gif
101 - zapowiadało się fajnie (miniaturka), bo kolory cud, miód, malina - ale niestety linia horyzontu jest średnia - nie wyróżnia się niczym, a szkoda
wschodniosłoneczny krajobrazik bardzo przyjemny
Niezmiernie miło mi tylke komentarzy czytać:) Dosiek, rakastan00, Michał, Starosta, Bertone, Smoku, kris i Aniqa Wielkie Wam dzięki:)
doslav napisał(a):
Też czasem spać nie mogę ale wschodziki ta mam zasłonięte... Musiałbym ruszyć na zewnątrz a taki znów bezsenny to ja nie jestem
kris napisał(a):
co do 100tki wszystko już napisane, ja napisze tylko, że mało milenijkowy strzał
101 - zapowiadało się fajnie (miniaturka), bo kolory cud, miód, malina - ale niestety linia horyzontu jest średnia - nie wyróżnia się niczym, a szkoda
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu