- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
DSC-H5
Witam,mam aparat bez języka polskiego w menu i chciałbym się dowiedzeć, czy można to jakoś zmienić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj,
Niestety nie posiadam modelu Cyber-Shot DSC-H5 więc trudno mi precyzyjnie odpowiedzieć.
Może inaczej.
Czy aparat został zakupiony w Polsce, ewentualnie na terenie krajów Unii Europejskiej?
Instrukcja aparatu w języku polskim posiada obrazki, które pozwalają sądzić, iż menu może być w języku polskim. Gdyby aparat był zakupiony w strefie np. USA/Kanada albo Dalekiego Wschodu to na 100% nie będzie posiadał języka polskiego.
Jeśli to coś pomoże to podaję link do instrukcji:
http://pdf.crse.com/manuals/2673176911.pdf
Postaram się wyjaśnić dla Ciebie to zagadnienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam, niestety nie wiem gdzie aparat został zakupiony pierwotnie.Zakupiłem go niedawno jako używany.Instrukcję ściągnąłem już wcześniej .Aparatu da się używać bez problemu,choć nie ukrywam,że z polskim menu byłoby prościej.Dziękuję za Twoje zainteresowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Skoro nie mamy pewności co do pochodzenia, to jeśli w zakładce z wyborem języka nie ma j.polskiego, obawiam się, że wczytanie tego nie jest możliwe. Zazwyczaj wiąże się to z kosztowną wymianą elektroniki (płyta główna). Mam jednak nadzieję, że uda Ci się rozpracować w pełni menu i będziesz zadowolony z aparatu.
Jeśli miałbyś jakiś problem z rozszyfrowaniem danej funkcji, proszę pytaj śmiało - jesteśmy tu po to by pomóc.
Pozdrawiam,