Podziel się wrażeniami!
Witam, lustrzanke posiadam od czwartku i chcialbym robic zdjecia na ustawieniach polautomatycznych ( A )
Nie wiem czy taka opcja jest dobra dla amatora wiec moglibyscie sie wypowiedziec na ten temat ??
Prosiłbym także o opis tych wszystkich ustawień jak ISO, F i czas
Jestem amatorem. Posiadam obiektyw kitowy dołączony do Sony Alphy 300. Dziś zakupiłem filtr UV. Myślę że zdjęcia w terenie bd troszkę lepiej
czekam na Wasze odpowiedzi i z gory Wam dziekuje
pozdrawiam
Tak mam a300 i jestem zadowolonym uzytkownikliem tej lustrzanki... obiektywy mam dwa 18-70mm kitowy i tamron 70 - 300mm narazie mi to starcza:-)))
http://www.sonydigital-link.com/manuals ... =DSLR-A300 to jest link do instrukcji jest tam tabela trzeba wybrac jezyk i gotowe a potem zapisac na dysku:-)
ok dzieki wielkie
nie moge odtworzyx tej instrukcji ;/
wyswietla sie komunikat : The Adobe Acrobat Reader that is running can not be used to view PDF files in a Web browser. Please exit AAR and exit your Web browser and try again. Wiem co to znaczy w jezyku polskim ale nie wiem dlaczego wyswietla sie ten blad. Dodam ze posiadam wersje 9.0 i wszystko powinno byc ok
Nie mam pojęcia. Mnie się wyświetla, ale ja mam v. 8.12PL, tylko.
Zainstalowałem wersję 8.12 jak mówił Tadeusz i juz wszystko jest ok
zaraz zabieram sie za lekture
dzieki za pomoc
mam mały problem
chciałem wgrać awatar do profilu a zdjęcie nie może przekraczać 29 KB
zmniejszyłem liczbę pikseli w programie picasa2 no ale zajmuje mi 31 KB
jakiego programu trzeba uzyc ??
Używam różnych, jednak najlepszy IMO, to "Fast Stone Foto Resizer" - jest "wszystkomający"
a Adobe Photoshop ??
Photoshop to kombajn retuszersko-graficzny. Jeśli umiesz z niego korzystać, to lepszego nie znajdziesz. Jednak gdybyś umiał to byś się o niego nie pytał. Jeśli masz zamiar wykorzystywać go tylko do zmiany rozmiaru, ewentualnie lekkiego kadrowania to tak, jakbyś na komara wyciągał działo okrętowe.
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu