Podziel się wrażeniami!
wczoraj wyłączyłem TV wieczorem dzisiaj już się nie włącza przynajmniej domownicy tak mówią wyjechałem w Polskę będę we czwartek w domu ale nie wygląda to obiecująco.TV nie reaguje na pilota ani na przyciski boczne pozbawiony zasilania też nie odżył.Na wnioski przyjdzie czas zobaczymy może miał ktoś coś podobnego ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
SERWIS - zgłoszone, przypuszczalnie - płyta główna do wymiany - skutkiem zainstalowania Androida 6 ? Bomba ! Położyć tyle TV BRAWO WY !
Witam
To jakaś nie dorobiona seria ,mój już popsuł się 2 razy w niespełna roku od daty zakupu
pan z serwisu sprowadzał cześć 3 tygodnie ,jakiś moduł zasilacza wewnętrznego drugi raz naprawa trwała szybciej około tygodnia ,polecono mi wykupić rozszerzenie firmowej gwarancji w Sony center co tez uczyniłem bo czuje ze to nie koniec atrakcji z tym „modelem”a mistrzostwa tuż tuż ,proszę poczytać na forach zagranicznych opini które sa bardziej obiektywne ,moja negatywna opina na temat tego modelu na stronie Sony była dwukrotnie odrzucona przez administratora,żenua
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu