Podziel się wrażeniami!
Witam,
Mam dziwne odczucie ze ten TV bardzo powoli staruje. Jak już pokaże się obraz (sygnał cyfrowy z anteny z dachu) to potrzebuje około 20-30s by pojawiło się jakiekolwiek menu, łącznie ze zmianą programu czy głośności. Czy ktoś miał podobnie? Bo nie wiem czy to standardowa dolegliwość tego modelu czy też coś z moim nie tak?
Drugie pytanie jest o odtwarzanie plików z USB, otóż TV nie pamięta gdzie skończyłem oglądać film. Dokładniej to nie pamięta następnego dnia, bo w krótkim okresie czasu jest ok. Jednak gdy chce następnego dnia wrócić do oglądania to muszę się bawić w przewijanie i szukanie gdzie to ja skończyłem. Już nawet stare Samsungi potrafiły zapamiętać gdzie skończyliśmy oglądać. Jak dla mnie kolejna Smart-porażka w tym TV.
Dzięki za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Z tym startem to normalne. TV potrzebuje czasu aby wszystko załadować do pamięci.
Co do odtwarzania z dysku/pamięci USB. Prawdopodobnie wynika to z tego, że po wyłączeniu TV po pewnym czasie TV odłącza zasilanie od dysku, aby nie pracował bez potrzeby. Wówczas tracone jest miejsce gdzie ostatnio odtwarzany był film.
Pozdrawiam
Witam,
Z tym startem to normalne. TV potrzebuje czasu aby wszystko załadować do pamięci.
Co do odtwarzania z dysku/pamięci USB. Prawdopodobnie wynika to z tego, że po wyłączeniu TV po pewnym czasie TV odłącza zasilanie od dysku, aby nie pracował bez potrzeby. Wówczas tracone jest miejsce gdzie ostatnio odtwarzany był film.
Pozdrawiam
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu