- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Xperia M4 Aqua
Witam, na stronie Sony pisze że model Xperia M4 Aqua otrzymał aktualizację do Androida 6.0 ja jednak wnie dostałem powiadomienia, a szukając ręcznie aktualizacji również mi się nie wyświetliło. Jestem w sieci Orange. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co zrobić aby tą aktualizację uzyskać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witamy,
w związku z zapytaniem, polecamy odwiedzić pomoc techniczną Sony Xperia:
http://support.sonymobile.com/pl/
Po wybraniu swojego modelu Xperii pojawią się możliwe do wyboru zagadnienia. Jednym z nich jest "aktualizowanie urządzenia". Tam znajdują się wszystkie potrzebne informacje.
Aktualizacji urządzenia można dokonać również przy użyciu komputera.
Pozdrawiamy, zespół Sony.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli telefon kupiłeś od operatora sieci komórkowej, to musisz poczekać aż on przygotuje swoją wersję oprogramowania i ją udostępni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam. Ludzie nie kupujcie tego modelu. Jest bardzo wadliwy. Mam go półtorej roku i już w pierwszym tygodniu telefon się zawiesił i musiałem nowego softu wgrać po pół roku znów się zawiesił, po wgraniu nowego oprogramowania okazało się że zamiast 2 GB RAM ma tylko 1GB. Serwis wymienił płytę główną. Po 3 miesiącach padł aparat i latarka. Znów na serwis poszedł. W grudniu 2016 padł głośnik od rozmów. Na serwisie odmówiono naprawy, gdyż na wyświetlaczu jest maleńkie uszkodzenie w samym rogu, jakby igła było uklute. Smartfona do bani,a serwis jeszcze traktuje jakby tego nie wiedział i zamiast naprawiać lub wymieniać swój wadliwy produkt to z byle blachego powodu odmawia naprawy. Poważna firma powinna lepiej traktować swoich klientów.