Podziel się wrażeniami!
mam problem z moja lustrzanka a330, mam ja dopiero od 5m-cy wiec cały czas sie ucze ja obsługiwać, to jest moja pierwsza przygoda z lustrzanką. mam do niej obiektyw 18-55.
Problem dotyczy robienia zdjęc w plenerze, mianowicie jesli jest ladna pogoda (czyli swieci słońce) i jestem gdzies na otwartej przestrzeni czy np na polu to robienie zdjec poruszajacym sie obiektom nie stanowi dla mnie zadnego problemu.. ale jesli jestem w lesie, albo jesli na 'polu' jest pogoda pochmurna no to wykonywanie zdjec najczesciej zwierzetom czyli pies, kot, kon stanowi dla mnie problem. Szczegolnie w lesie, bo jesli robie zdjecia w programie S to albo sa to ciemne zdjecia, albo sa to jasne rozmazane. ISO przewaznie mam ustawione na auto. A odrazu mowie ze chce robic zdjecia bez uzywania lampy blyskowej. Da sie cos z tym zrobic?
RatiNa napisał(a):
mam problem z moja lustrzanka a330, mam ja dopiero od 5m-cy wiec cały czas sie ucze ja obsługiwać, to jest moja pierwsza przygoda z lustrzanką. mam do niej obiektyw 18-55.
Problem dotyczy robienia zdjęc w plenerze A odrazu mowie ze chce robic zdjecia bez uzywania lampy blyskowej. Da sie cos z tym zrobic?
Dziękuję za odpowiedź, wkońcu jakas normalna osoba sie wypowiedziała na ten temat, bo ludzie juz tak kombinowali że głowa mała. Dziękuje
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu