- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam!
Jestem posiadaczem Notebooka VPC12X9E mam zainstalowany system windows 7 bo tylko pod tym systemem działa prawidłowo czujnik światła od Sony. Pojawiła mi się możliwość upgrade do windowsa 10 i pytanie moje jest następujące czy po aktualizacji do windowsa 10 czujnik światła bedzie działał prawidłowo? Czy firma Sony wypuści nowy sterownik pod windows 8.1/ 10 ? Proszę o odpowiedź czy mogę aktualizować system do windowsa 10. Z góry dziękuję za wszyskie porady i odpowiedzi 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Teoretycznie jest to aktualizacja, więc jest szansa że wszystko będzie ok, ale gwarancji nie ma.
Ja bym aktualizował, szczególnie że po jej wykonaniu, w razie problemów, możesz łatwo przywrócić system do stanu sprzed aktualizacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Teoretycznie jest to aktualizacja, więc jest szansa że wszystko będzie ok, ale gwarancji nie ma.
Ja bym aktualizował, szczególnie że po jej wykonaniu, w razie problemów, możesz łatwo przywrócić system do stanu sprzed aktualizacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Aktualizacja nic nie pomogła 😞 słabe to jest ze strony Sony że przy takim sprzęcie nie można instalować najnowszego oprogramowania.Dzięki za zainteresowanie pozdrawiam
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu