Podziel się wrażeniami!
Witam, problem nietypowy :
Gdy używam wbudowanej aplikacji YT, wszystko działa prawidłowo, natomiast jeżeli użyje aplikacji wbudowanej w tv (Thomson 43UC6406) to głośniki grają nie czysto, tak samo jest gdy użyje chromecast w tv. Sprzęt połączony jest kablem HDMI z funkcją ARC.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Zgłosiłem Twój problem do supportu - oto ich odpiwedź:
Proszę o weryfikację poprawności działania dźwięku z innym urządzeniem HDMI, ponieważ problem nie jest związany z głośnikami jeśli aplikacja wbudowana daje poprawny dźwięk.
Proszę zalecić również zmianę przewodu (jeśli po podłączeniu innego urządzenia HDMI dźwięk będzie niskiej jakości).
W przypadku problemów po podłączeniu innego urządzenia oraz wymianie przewodu mogę zalecić weryfikację serwisową systemu audio (możliwy problem z złączem HDMI):
Pozdrawiam
Trudno nam jednoznacznie określić, serwis powinien się temu przyjrzeć.
Witam,
Zgłosiłem Twój problem do supportu - oto ich odpiwedź:
Proszę o weryfikację poprawności działania dźwięku z innym urządzeniem HDMI, ponieważ problem nie jest związany z głośnikami jeśli aplikacja wbudowana daje poprawny dźwięk.
Proszę zalecić również zmianę przewodu (jeśli po podłączeniu innego urządzenia HDMI dźwięk będzie niskiej jakości).
W przypadku problemów po podłączeniu innego urządzenia oraz wymianie przewodu mogę zalecić weryfikację serwisową systemu audio (możliwy problem z złączem HDMI):
Pozdrawiam
Witam
Dziękuję bardzo za pomoc. Z tego co zauważyłem w Internecie, nie jest to odosobniony problem. Sprawdzałem na trzech różnych przewodach HDMI, jednakże mozna się przyzwyczaić. Jeszcze raz dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu