Podziel się wrażeniami!
Na początku chciałbym powitać wszystkich odwiedzających moje tematy i podziękować, że zawsze jesteście w stanie udzielić pomocy potrzebującemu
Nadszedł czas "pochwalić" się swoimi fotkami, które zrobiłem w ciągu półrocznego obcowania z lustrzanką. Chciałbym, abyście pokazali mi moje błędy i naprowadzili na słuszną ścieżkę.
Oglądającym życzę stalowych nerwów, a sobie uporu i ciągłego dążenia do lepszych fotek.
Message was edited by: Quartz.
Mam problem żeby ustrzelić jakąś ciekawą fotkę, operując zestawem 18-200+ soczewka makro
Ciężko z tematami do zdjęć. No, trzeba więcej pospacerować
Jeszcze 2 fotki mojego najlepszego modela - piesek.
Portret , powiedzmy ...
Widać , że modelowi zależało na tym zdjęciu
Latającego doga to ja już gdzieś widziałem...
Tylko dlaczego nabiłeś tego biedaka na słupek? Przecież to nie Azja Tuhajbejowicz
A portret ładny (choć po namyśle - trochę za dużo z lewej - ciąłbym do kwadratu).
Po tym psie od razu widać, że to dobry przyjaciel fotografa 😛
Mój pies na widok aparatu zawsze kładzie się brzuchalem do góry.
Bardzo fajne psie portrety
To też ładnie. Moja sunia przychodzi zajrzeć w obiektyw. Ale na widok NEX-a kręcącego film, ucieka do pańci pod opiekę :smileyhappy:kioshi napisał(a):
Mój pies na widok aparatu zawsze kładzie się brzuchalem do góry.
Psa mogliście widzieć w temacie Jagody o wyborze aparatu, bo tam go też wrzucałem.
Nabity na pal przez przypadek, ale lecący w powietrzu pies jest trudny do skadrowania. Bardziej chodziło mi o moment w jakim się znalazł.
Dzięki za pozytywne komentarze, następna wrzutka chyba dopiero po wakacjach - koło 20.08
Małe odświeżenie galerii
4 fotki, zapraszam do oceniania - każda rada się przyda (nawet ta krytyczna, która motywuje do działania)
Świetne fotki kolego, ta ostatnia seria podoba mi się
Fajna wrzutka
Choć selekcja mile widziana
13 jak dlamnie najlepsza
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu