- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
mikaelowska galeria
na tym moscie w niedziele 14.06.09 kilka firm pobije rekord guinnessa , ustawiajac najdluzsza sofe na swiecie ok. 800m. poprzedni rekord nalezy do polski i wynosi ok 80m. ciekawe czy beda cos mowic w polskich serwisach informacyjnych ? bo tu na pewno bedzie telewizja i ja oczywiscie z lusterkiem . mam zamiar wykorzystac swoje parcie na szklo i wcisnac sie kadr kamery
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
mikael napisał(a):
ja tu się zachwycam widokiem, a ludzie, którzy tam mieszkają, to pewnie codziennie marudzą "co za nudy"
zdjęcia bardzo fajne
ja tu mieszkam ponad 2 lata i mam te sama gorke przed oknami . niby te sama ale widok sie zmiena prawie codziennie bo albo ilosc sniegu sie zmienia albo fajne chmorki albo ladny zachodzik albo wschodzik albo trawka sie zazieleni i nie odczuwam nudy bo w polsce mialem wieeeeezowiec za oknem :smileyhappy:
Mam to samo dokładnie co Ty tylko dalej na północ i dłużej ciemno i dłużej jasno i dużo więcej śniegu...za to w Kraju dokładnie taki sam widok
Co do zdjęć uwaga ogólna: patrz dłużej na kadr w momencie jego tworzenia lub po obróbce a po czasie zaczniesz dostrzegać samemu ich niedostatki kadrowania...
PS. Wiem, że w chwili pełnej emocji wywołanej ślicznym, pocztówkowym widoczkiem chce się go jak najszybciej utrwalić ale potem w zaciszu domowym jeśli dzieciaki nie skaczą ci przez kawę i klawiaturę spokojnie kadruj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
i kolejne fotki klimaty na fjordach , prosimy o oceny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
19 -
20 - zakochałem się w tych górach... a co za tym idzie to co na pierwszym planie przeszkadza mi IMO mogłeś podejść bliżej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ładne widoczki, szczegolnie te wylaniajace sie gory
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tomek69N napisał(a):
Witaj i widzę, że będziemy się ścigać w widoczkach
19 za dużo wody, 20 uchlastać trza by było ten narożnik z łódką, za to 21 już naprawdę w moim klimacie tylko niebo jeszcze mimo wszystko mało wyraziste...tak czy owak podoba mi się choć widoki mam nieomal te same - jesteś tylko do przodu o jedną porę roku
dzieki za ocene moich fotek masz dobre oko
ja dopiero zaczynam sie bawic programami do obrubki i troche sie z tym mecze :smileyhappy:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
15 bardzo mi się podoba
20 też fajne ale lekko leci w lewo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
20 też fajne ale lekko leci w lewo
tak leciutko ze nikt nie zauwarzyl
masz dobre oko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bardzo ładne miejsca fotografujesz. Jeśli chodzi o zdjęcia to podobają mi się te koncertowe.
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu