anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Colorful - Zabawy światłem cz.2

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Colorful - Zabawy światłem cz.2

Witam.

Zamieszczam moje prace z prośbą o szczerą ocenę i krytykę. Wszelkie portale ze słowem 'art' w tytule zawiodły mnie dawno temu, mogę tam jedynie uzyskać słowo 'extra' jeżeli się coś podoba, lub martwą ciszę, a będąc samoukiem bardzo potrzebuję obiektywnej oceny moich zdjęć, żeby się jakkolwiek rozwijać :)

1 396 ODPOW. 1 396
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Samozachwyt - czasem się należy :) Nie wiem co mam napisać ;) Mnie się podoba. Obracałem ten kadr o wszelkie kąty i spodobał mi się też poziomo, wznoszący lot w górę tzn. o 90st w prawo . :c4

Starosta.
Początkujący

Powiem Ci, że bardzo dobrze Ci wyszła do monochromatycznego brązu. Już dawno nie widziałem tak dobrej roboty ;) To zdjęcia ma (moim zdaniem) niepowtarzany klimat :) Taki powiedzmy sobie jak zdjęcia z II Wojny Światowej :rolling_eyes:

A kadr jak dla mnie - laika w tym temacie - też bardzo dobry :thumbsup:

Także ukłon w Twoją stronę ode mnie http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon.gif

Pozdrawia Starosta :grin:
profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Tak trzymaj - jest super :thumbsup:

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
jareklubicz.
Poszukiwacz

Powiem krótko Elu :c4 :thumbsup:

Bertone.
Poszukiwacz

Bardzo ładnie wyszło w tym brązie :D :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Aniqa.
Poszukiwacz

Mi też ostatnie się podoba :thumbsup:

oldguest
Początkujący

Powiem więcej - ostatnie mi się bardzo podoba :c4

art1-----
Początkujący

tak zielony jestem że nawet niewiem jak to pykłeś...super...a ja głupi podniecam sie swoimi fotkami po przesiadce z N73....oj długa droga ...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Jeszcze nigdy nie powiedziałem tak wiele dobrego o swoim zdjęciu. I to wcale nie jest śmieszne.
Zazdroszczę satysfakcji. :thumbsup:

pablo_duch
Początkujący

samoloty swietnie uchwycone :thumbsup: