Podziel się wrażeniami!
Dysk który mam podpięty pod tv podczas oglądania programów czy też filmów z dysku jest OK., ale podczas gdy TV się wyłączy po kilku minutach dysk zaczna dziwnie się zachowywać (trzaski), tak jak by cały czas chodził. Po odłączeniu go od tv prosi o skanowanie bo pojawiają się błędy, a w dniu dzisiejszym prosił o sformatowanie i nie widział nic. Normalnie dramat. Dysk ten miałem przez rok podpięty po inny TV ale nie było takich oznak wyłączony TV to wyłączony dysk i wtedy wiadomo że można go odpiąć od TV, a tu wyłączony TV nie jest równoznaczny z tym że dysk nie pracuje.
Proszę o rozwiązanie problemu bo nie mam zamiaru wymieniać co chwila dysków. A i zaznaczam że z każdym pendrivem dzieje się dokładnie to samo.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witamy,
czy próbował Pan kontaktować się z naszym działem wsparcia klienta? Formularz dostępny jest na stronie internetowej: http://services.sony.pl/support/pl/contacts/email
Prosimy o przekierowanie swojego zapytania.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
Problem w tym, że po kliknięciu na odnośnik pokazuje się "A to pech nie ma tej strony w naszych zasobach". I co teraz mam zrobić, bo naprawdę nie mam cierpliwości już do tego, ewidentnie widać, że podczas zakończenia oglądania dysk, czy pendrive nadal pracuje, on się nie rozłącza, a nie ma czegoś takiego jak bezpieczne usunięcie urządzenia.
napisałem tylko niestety odpiwiedzi od SONY ani widu ani słychu. Przecież towar już kupiony to co się martwić nie
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu