Podziel się wrażeniami!
Witam
Wcześniej pisałem o problemie mrugajacej diody LED 7 razy,lecz dioda jak policzyłem mruga 6 razy.Objawy jakie występują to załącza się tv jest biale podświetlenie LED. Następnie po paru sekundach zaczyna mrugać 6 krotnie czerwona dioda LED ten cykl powtarza się caly czas.Proszę o pomoc co mozm być przyczyną.Jeżeli jest ktoś zorientowany to jaki byłby koszt naprawy
Pozdrawiam
http://www.sony.pl/support/pl/article/31383 Taki poradnik znalazłem, spróbuj.
Tak na marginesie, ja już raczej wiecej nie kupię tv tej firmy.
Hejka
Próbowałem już tego myku i nic nadal ta paskudna dioda mruga 6 razy
@marcinor napisał(a):http://www.sony.pl/support/pl/article/31383 Taki poradnik znalazłem, spróbuj.
Tak na marginesie, ja już raczej wiecej nie kupię tv tej firmy.
Hejka
Dzięki,lecz już próbowałem tego myku i nic calc czas ta paskudna czerwona dioda LED mruga 6 razy
Pozdrawiam
Witaj kazda firma ma produkty ktore sie psuja ,wszedzie sa modele udane i mniej udane mialem samsunga wieze totalne dno ladnie gralo ale serwis na gwarancji i po czesty,zas monitor samsunga gra juz 7 lat i jest ok ,kolejna firma ktora goscila u mnie pare lat to lg i powiem tak z tv problemy z zasilaczem 2 razy w naprawie po 8 latach tv poszedl na smietnik kolory strasznie slabe,kino domowe w ciagu 7 lat padl laser,gniazdo optyczne i na koniec problemy z dzwiekiem,w odtwarzaczach jeszcze w tedy dvd problemy z laserem ,powiem ze jeszcze kiedys zanim kupilem pierwszy tv lcd to nowe tv panasonica pojechalo do naprawy po 3 dniach od zakupu ,jezeli chodzi o sony pierwsze tv 32 sprzedalem dla rodziny i gra juz 6 lat ,siostra ma 3 soniaki tv i graja po 4 lata kazdy ja ma teraz osobiscie 43 sony i narazie 2 lata gra ale zeby nie bylo kolorowo to w sony blu raya na gwarancji padla mi plyta glowna po 7 miesiacach ale naprawili bez problemu odtwarzacz sprzedalem i kupilem nowe kino sony i narazie jest ok wiec moge powiedziec ci tak nie zaleznie co kupisz kwestia szczescia ale wazne jest jak serwis na gwarancji zachowa sie w przypadku sony ze mna postapili ok ,PO GWARANCJI KAZDY CIE OLEJE i jeszcze jedno zapewniam cie czy masz sprzet za 1000zl czy za 40000 to wszystko sie psuje i tak samo jeden serwis cie oleje drugi bedzie ok ,problem sony jest inny wszyscy mysla ze sony to dawne sony z japoni tak samo jak mysla o niemieckich autach czy japonskich ale to bylo dobre kiedys nie dzis taka glupia metalnosc polaka ,pytanie czy warto przeplacac za sony i tak i nie napewno jesli chodzi o mnie to powiem ze miedzy blu rayem sony a lg w obrazie nie widzialem roznicy natomiast miedzy kinami domowymi sony pod wzgledem dzwieku jest duzo lepsze od lg ,na koniec powiem tak jesli chodzi o tv w polsce to lg,samsung,sony,panasonic,philips to sa glowni gracze reszta sie nie liczy takie firmy jak manta itp one nawet na gwarancji nic nie zrobiol po powiedza tak ma byc
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu