- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
KD 55X8507C odbiór plików przez Bluetooth
Witam mam pytanko otóż nie wiem jak odebrać plik wysłany przez bluetooth z laptopa na tv. Po wysłaniu pliku z laptopa na tv pojawia się napis " wysłano plik z innego urządzenia potwierdź czy chcesz go odebrać " i po chwili "plik nie został odebrany"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witamy
prosimy sprobować klikając na plik prawym przyciskiem myszy i wybierając opcję "Odtwórz na..." (tu powinien być dostępny telewizor). Oba urządzenia muszą być podłączone do tej samej sieci DLNA.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam może ja niezrozumiale napisałem ale ja już wysłałem z komputera do tv plik tylko nie wiem jak akceptować w telewizorze odbiór pliku. Pojawia się tylko komunikat że "przesłano plik z innego urządzenia , potwierdz czy chcesz go odebrać " i co dalej jak go odebrać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pliku nie wysyłaj tylko odtwrzaj. Może nie ma opcji przesyłania plików bezpośrednio na dysk tv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A jakaś krótka instrukcja jak to odtworzyć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeśli już się połączysz z tv klikasz na PC prawym i wybierasz Otwórz, lyb Otwórz za pomoca i tam wybierasz nazwę tv, tzn oznaczenie modelu 55X8507C.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Fajnie tylko jeżeli chodzi o video to działa tylko przy plikach mp4 . Pliki avi nie działają a przy mkv ( o które mi najbardziej chodzi ) nie ma opcji play to
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu