- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Android Tv i polecane,zalecane apk na Tv
Przewrotnie zacznę od polecenia Tv Side View apk na smartphona lub tablet. Aplikacja oprócz programu tv i przypominaniu o ciekawych programach zawiera rozbudowany pilot ogólnie tłumacząc. Można sparowac z kilkoma sprzetami np tv plus br. Dostajemy pilota oryginalnego, pilota dotykowego z wybieraniem głosowym (po instalacji pluginu na smarcie), gladzik, klawiaturę. Można sterować apk wgranymi na Tv z pozycji pilota na smarcie. Polecam.
Z apk na Tv Android polecam Kodi razem z weeb tv oraz Android Assistant który działając w tle usprawnia andka tv. Można wgrać avasta również.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No tak, a poza tym reszta aplikacji nie istnieje. Nie da się zmienić przeglądarki internetowej - jest tylko opera. Inne są nie widoczne dla telewizorów SONY z androidem. Lepiej kupić zwykły TV bez funkcji smart i dokupić sobie android smart box za 200-300 zł. W kieszeni zostanie nam z 1000 zł, no i mamy androida na którym można wszystko instalować. Dodatkowo żadna korporacja nas nie będzie śledzić. Android w TV SONY to porażka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A co daje konkretnie "Android Assistant"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To miał być temat z nastawieniem pozytywno odkrywczym ale normalne że trzeba marudzić 🙂
Można i boxa z androidem ale śledzić Cie będą zawsze 🙂
Ja podłączyłem starą pierwszą zetke która ma uszkodzony ekran (nie wyświetla) ale jest dotyk i mam to samo co w boxie 🙂
Co do Android Assistant to jest czyszczący dodajacy mocy apk. Smarty dają radę same ale tv widzę że nie. Zainstalowałem po tym jak dołączyłem hdd i mimo resetu i kilku dni bez hdd w apk album,video,Muzyka miałem nadal miniaturki plików. Assistant usunął ciasteczka i jest ok. Działa w tle jak się go odpowiednio ustawi i nie trzeba nic ruszać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
z apkem to w zasadzie tylko KODI, większość apek na androida jednak w pewnym sensie jest skierowana na telefony i tablety z dotykowym ekranem.
można ewentualnie spróbować czegoś innego tak, np Chrome
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mimo że temat o apk chce polecić najtaniej na rynku pada do ps4 dostępnego w marketach Tesco w cenie 199zl. Mam, działa rewelacja nawet jako ala pilot 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A jest możliwość podłaczenia pada od Xbox 360 (bezprzewodowy) do tv sony? Czy tylko ich pady będą śmigać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jeżeli masz takiego pada od xboxa to próbuj, tv nie wybuchnie Ja nawet nie mam PS a kupiłem pada DS4 z ciekawości i by pograc czasem na tv.
Jak byś miał fizycznie tv Sony to jak byk jest w Menu,akcesoria napisane jaki pad
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
można Chrome zainstalować potem znajduje sięona w ustawieniach w POBRANYCH bo tak jej nie widać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam mogbys opisac jak skonfigurowac apke Tv Side View z tv sony w809c bym mog korzystac z wybierania glosowego?
- « Poprzedni
- Następny »
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu