Podziel się wrażeniami!
Dzisiaj w necie pojawiła się informacja, iż weekend Sony rozpoczał aktualizację swoich TV Android do wersji 8.0. Aktualizacja dotyczy telewizorów Sony z 2017 i 2018 roku oraz wybranych modeli z 2016 roku.
Czy ktoś wie coś na temat tej listy wybranych modeli z 2016r.???
zródło: https://imagazine.pl/2018/12/17/android-tv-8-oreo-trafia-na-telewizory-philipsa-i-sony/
Jeśli nie pojawiała się oficjalna informacja na kartach produktów TV z 2016 roku, to nie ma jeszcze potwierdzonej daty.
@Sony_Poland_Team Mnie nie chodzi o datę tylko o listę modeli z 2016, która zostanie objęta tą aktualizacją.
@Sony_Poland_Team do Sony czy to sa jakieś tajemnice te aktualizacje czy macie swoich użytkowników za jakiś natrętów czy nie można postawić sprawy jasno i przejrzyście ? Ale tak było od zawsze u Was ot taka tajemnica.
@snovvy77tak mi się wydaje jeżeli aktualizacja do ósemki dojdzie do skutku to otrzymają ją modele z wersją oprogramowania 6.xxx modele do połowy 2016 roku mają 5.xxx i zaliczne były do modeli 2015 pomimo ,że był to rok modelowy 2016 także nie spodziewam się dla swojego XD Oreo.Fajnie zachował się Philips ogłosił we wrześniu co i jak i dla jakich TV będzie Oreo Sony niestety od dawna nie traktuje swoich użytkowników poważnie i tak jest cały czas.
@zbygaaj też tak myślę bo sam mam XD z 2016 a rozpoznawany jest jako 2015. I wkurza mnie polityka Sony że robią takie tajemnice. Rozumiem i szanuję że nie znają daty lub nie moga jej podać bo coś się zawsze może obsunąć, ale listę modeli to przecież znają bo wiedza co będą aktualizować.
Naznačite sviđanje na Facebooku
Pretplatite se na YouTubeu